Ofis Mobilyası Seçiminde Nelere Dikkat Edilmesi Gerektiğini Biliyor Muydunuz?

image

Ofis Mobilyası Seçiminde Nelere Dikkat Edilmesi Gerektiğini Biliyor Muydunuz?

Ofiste uzun saatler çalışanlar için ofis mobilyaları çok önemlidir. Masa başı işinde çalışan herkes çalışma masalarının ve ofis sandalyelerinin seçimlerinin ne kadar önemli olduğunu bilir. Şimdi gelin ofis mobilyası seçilirken nelere dikkat edilirmiş, beraber bakalım.

  • İlk olarak bütçenizi belirlemeniz gerekir. Bütçenize uygun mağazaları araştırıp, fiyat performans ürünlerini belirlemelisiniz. Ofis mobilyalarını sürekli değiştirmek maliyetli olacağından kaliteli ve sağlam ürünler tercih etmelisiniz. Nereden alacağınıza karar verdikten sonra ofisiniz için mobilya seçimine sıraya geliyor.

  • Ofis masalarınızı ve sandalyelerinizi seçerken dış görünüşüne çok önem vermelisiniz. Şirketinize girildiğinde insanın içini açacak, çalışma isteği doğuracak mobilyalar seçmekte fayda var. Ayrıca ofis mobilyalarınız kurumsal kimliğinizin bir parçasıdır. Müşterilerinizin, şirketinizin kültürü ve vizyonu hakkında fikir sahibi olmasını sağlar.

  • Büro mobilyalarınızın renklerini seçerken ofis renkleriyle uyumlu olmasına dikkat edebilirsiniz. Açık renklerdeki mobilyalar daha çok çalışmanıza etki ederken, koyu renklerdeki çalışma mobilyaları daha verimli çalışmanıza etki eder.
  • Çoklu çalışma gruplarını daha eğlenceli hale getirmek için ofis dekorasyonuna uygun renklerde bölücüler tercih edebilirsiniz. Küçük gibi görünen detayların aslında büyük etkisi vardır. Tüm bu detaylar düşünülerek üretilmiş Persona Mobilya´nın Operasyonel Grubu Serisi eminiz ofisinize çok yakışacak.

  • Makam odanıza seçim yaparken ince detayları olan, ihtişamlı yönetici takımları tercih edebilirsiniz. Kolay temizlenebilir ve sağlamlık açısından bakacak olursak ahşap mobilya tercih etmeniz çok doğru olacaktır. VIP takımlar odanızın tüm aurasını değiştirecektir.

  • Yönetici odanıza misafirleriniz için koltuk ve sehpa eklemeyi aman ihmal etmeyin. Modern yönetici takımları için linke tıklayabilirsiniz. 
  • Yalınlıktan yanayım, sade ortamlarda daha fazla verimli çalışırım diyorsanız minimalist bir ofis tasarlayabilirsiniz. Ofis dekorasyonunu tamamladığımıza göre gelelim konforlarına…

  • Uzun saatler ofiste çalışanlar için mobilyaların ergonomik olması çok önemlidir. Bel, sırt ve boyun ağrılarının önüne geçmek için çalışma masalarınızı ve ofis sandalyelerinizi seçerken ergonomik olmasına özen gösterin. Konforlu ve kullanışlı olması verimli çalışmanız için büyük bir etkendir.