Ofis Dekorasyonu Nasıl Olmalıdır?

image

Ofis Dekorasyonu Nasıl Olmalıdır?

Ofis dekorasyonu şirketinizin kurumsal kimliğini yansıtır. Ofis mobilyalarında bir bütünlük olması hem çalışanların hem de ofise gelen misafirlerin üzerinde pozitif bir etki yaratır.

Şirketinize gelen misafirlerin ilk dikkat edeceği şeylerden biri ofis mobilyalarınız olacağı için ilk izlenimi buna göre olacaktır. Ofise girer girmez misafirlerinizin kendine muhatap bulabileceği bir banko olması her zaman şirketinize artı puan kazandırır. Misafirleriniz için bekleme alanında ki bekleme koltukları, sehpalar, aksesuarlar hem şık hem de konforlu olmalıdır. Böylelikle misafirleriniz kendilerini değerli hissedeceklerdir.

Ofisinizde ki en değerli mücevherler çalışanlarınızdır. Ofis çalışanlarının verimli iş çıkarabilmesi için ofis ortamı çok önemlidir. Ofis dekorasyonu çalışanlarınızın motivesi üzerinde doğrudan etkilidir. Her sabah ofise geldiklerinde içlerini açacak mobilyalar tercih edilmelidir. Mobilyalar göze hitap ettiği kadar konfora da hitap etmelidir. Persona Mobilya uzun saatler ofiste çalışanların sağlığını göz önünde bulundurarak üretim yapmaktadır. Çalışan sağlığını önemseyen Persona Mobilya ergonomik ve konforlu olduğu gibi bir o kadar da şık ve kaliteli mobilyalar üretmektedir. Mobilyalarda kullanılan ahşaplar ve çelikler sayesinde ürünlerin dayanıklılığı arttırılmaktadır. Bu sayede mobilyalar daha uzun ömürlü kullanılabilmektedir. Sürekli mobilya değiştirmek, düzen değiştirmek demektir ki bu da çalışanların adaptasyonunu etkiler. Kullanılan masa ve sandalyelerin kullanışlı olması çalışanların daha verimli çalışabilmelerini sağlamaktadır. Eğer ofisiniz kalabalıksa çoklu çalışma masası tercih edebilirisiniz. Böylelikle hem yerden tasarruf edebilirsiniz hem de her çalışanın kendine ait konforlu bir çalışma masası olur.

Ofis mobilyası seçimlerinde modern çizgiden çıkmamakta fayda var. Günümüz teknoloji sayesinde geleneksel mobilyalar seçseniz bile modernle birleşimde ortaya efsanevi ürünler çıkmaktadır. Persona Mobilya ürün üretimlerinde her zaman bu çizgiyi takip etmektedir. Persona Mobilya´nın modern ofis mobilyaları ile ofisiniz her zaman şık olacaktır. Ofise ayrı bir hava katsın, hem de sevdiğimiz kitaplar hep yanımızda olsun diyorsanız ofisinize uygun kütüphane seçimi harika bir fikir olacaktır.

Uzun saatler ofiste çalışanlar için en önemli şeylerden biri de aydınlatmadır. Maalesef ki aydınlatma ofiste en az dikkat edilen konulardan. Kötü ışık çalışanlarda göz ve baş ağrısı yapacağı için verimli iş kapasitesi azalacaktır. İşte tam da bu noktada aydınlatma seçimi çok önemlidir.

Ofisinize renk gelsin istiyorsanız aksesuarlar sayfamızda bulunan aksesuarlardan tercih edebilirsiniz. Çalışma masalarınıza koyacağınız sukulent kaktüs ya da duvara asacağınız birkaç tablo ofisinize ayrı bir hava katacaktır. Ayrıca ofislerde çok fazla teknolojik alet bulunduranlar için kaktüsü ekstra öneriyoruz. Kaktüsün en büyük yararlarından biri bilindiği üzere radyasyonu emmesidir. Ancak çok fazla aksesuar çalışanlarınızın dikkatini dağıtabileceği için bu ayrıntıya dikkat etmek gerekir.