Kişiliğinize Uygun Mobilya Seçimi Yapın!

image

Kişiliğinize Uygun Mobilya Seçimi Yapın!

Günümüzde çalışma temposunun çok yoğun geçtiğini hepimiz biliyoruz. Çalışanların günlerinin çoğu kısmını ofiste geçirdiğini göz önünde bulundurursak, ofis mobilyalarının ne kadar önemli olduğunu söylemeye gerek kalmaz.

Mobilya seçerken genelde şık duruşuna ve konforuna bakılır ve insanların aklına klasik modeller gelir. Artık bu tabuları yıkmanın zamanı gelmedi mi?

İnsan psikolojisi ve motivasyonu ne kadar iyi olursa o kadar verimli işler ortaya çıkarır. Ee herkesin kişiliğinin farklı olduğunu göz önüne alırsak mobilya seçimlerinde de tabi ki farklılıklar ortaya çıkacaktır.

Evet, gelin şimdi mobilyalarınızı nasıl tercih etmelisiniz, beraber karar verelim.

Ben renkli bir kişiliğe sahibim, ofise girdiğimde içim alsın, her yer renkli olsun diyorsanız Persona Mobilya’nın Alto serisi tam size göre. Çalışmak için saatlerinizi harcadığınız ofisinizin psikolojiniz üzerinde büyük payı var. Koyu renk ofis mobilyası seçerseniz muhtemelen üzerinizde olumsuz bir etki yaratacaktır. İçiniz kararacak, çalışma isteğiniz azalacaktır. Hareketli insanlar renklerin veya beyazın çoğunlukta olduğu yerlerde kendilerini daha rahat hissedeler. Eğer bu yazıyı okurken kendinizi bulduysanız o zaman ne tercih etmeniz gerektiğini artık biliyorsunuz.

Ben gelenekselciyim diyenlerinizi duyar gibiyim. O zaman klasik modeller tam size göre. Klasik ahşap mobilyalara eklenen demir ayaklar mobilyalara modern bir hava katacaktır. Gelenekselin modernle buluşmasını tercih etmeniz hem manevi bağlarınızın güçlü olduğunu hem de kendinizi geliştirip, çağınıza ayak uydurduğunuzu gösterir. Renk seçimi tamamen size kalmış ancak bizim önerimiz kahvelerden yana.

Benim için en önce şıklık gelir, ofisim dışardan girildiğinde kesinlikle göz alıcı olsun diyorsanız Persona Mobilya’nın VDesk serisi isteğinizi fazlasıyla karşılayacaktır. Ancak sadece şıklığa tabi ki aldanmamak gerekir. Unutmayın, uzun saatlerde çalışıyorsunuz. Sizin için şıklık kadar konforda önemli olmalıdır. Genellikle şık olan ürünler maalesef ki rahatsız olur ancak Persona Mobilya bu düşünceyi yıkıyor. Şık olduğu kadar ergonomik olan ürünler adeta sizin için üretilmişler. Ürün seçimi yaparken koyu renkler tercih edebilirsiniz. Unutmayın ki koyu renkler her zaman ofisinize ayrı bir hava katacaktır.